Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe het werkt

Algemeen

Ben je eenmalig of voor langere tijd op zoek naar iemand die jou kan helpen?

Een klusje in de tuin of in huis, met de boodschappen of begeleiding tijdens ziekenhuisbezoek. Heb je vervoer nodig of gewoon behoefte aan een gesprekje?

Wil je samen een uitstapje maken of sportief bezig zijn met een maatje of begeleiding vanuit een PGB?

Op Roosendaalvoorelkaar kun je vraag en aanbod plaatsen. Je ziet dan in een oogopslag wie jou in jouw buurt kan helpen. Het gebruik van Roosendaalvoorelkaar is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je profiel is alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Bovendien werkt het eenvoudig en is het gratis.

Aanmelden

Je kunt je online aanmelden bij Roosendaalvoorelkaar, als organisatie op zoek naar een vrijwilliger of als individu op zoek naar hulp. Na het inschrijven ontvang je een e mail met daarin een vertificatielink. Als je die hebt geactiveerd kun je meteen aan de slag. Je kunt zelf iets plaatsen of reageren op aanbod. Je ontvangt alle reacties via e mail. Online kun je ook een foto plaatsen van jezelf en meer vertellen over jezelf bijvoorbeeld over jouw hobby's en interesses.

Direct gebruik maken van Roosendaalvoorelkaar? Klik hier en meld je aan.

Contactpersoon worden voor iemand anders? Schrijf jezelf in en plaats een vraag of aanbod namens de ander. Alle contacten gaan dan allemaal via jou.

Ook professionals kunnen op deze manier berichten plaatsen namens meerdere cliƫnten.

Klik hier voor meer informatie over wat je moet doen als je hulp nodig hebt.

Klik hier voor meer informatie over wat je moet doen om vrijwilligerswerk te doen.