Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Roosendaal

Sorteer op:
 • Profielfoto van Michael

  Aanbod van Michael

  Geplaatst door Michael
  Opzoek naar dag besteding primair. Breed inzetbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Humanitas

  Aanbod van Humanitas

  Geplaatst door Humanitas namens Humanitas West-Brabant West
  Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie met afdelingen in veel gemeenten, waaronder de afdeling West-Brabant West. Hier helpen we met name deelnemers in de gemeente Roosendaal, Bergen op ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 753 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Dominique

  Aanbod van Dominique

  Geplaatst door Dominique
  Ik ben een behulpzame en sportieve dame van 27 jaar. Momenteel heb ik veel vrije tijd over en zou dat graag nuttig willen besteden :) Lees meer
 • Profielfoto van Rian

  Aanbod van Rian

  Geplaatst door Rian
  Hallo, mijn naam is Rian en ik ben gepensioneerd. Dat betekent veel vrije tijd en daarvan wil ik graag wat besteden aan mensen die daar behoefte aan hebben. Ik ben nog fit genoeg om bv. in de tuin te... Lees meer
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  Ik wil graag een sociale activiteit uitvoeren als vrijwilliger. Kringloopwinkel, bardienst, enz... als het maar tussen de mensen is. Lees meer
 • Profielfoto van Ad

  Aanbod van Ad

  Geplaatst door Ad
  in bezit van 5- deurs auto Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  In de loop van enkele jaren ervaring opgedaan bij wijkcentra e.d., buurtpreventie en vrijwilliger politie, ben opgegroeid met honden, zelf bekend met konijnen en over een tijdje heb ik kitten. Bied gr... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Het nest is leeg De kinderen zijn uitgevlogen En dus wil ik de zee die ik aan vrije tijd heb laten stromen naar mensen die praktische Hulp nodig hebben Lees meer
 • Profielfoto van A

  Aanbod van A

  Geplaatst door A
  Ben een moeder van 2 kinderen en vind het fijn om wat voor andere mensen te kunnen betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Wessel

  Aanbod van Wessel

  Geplaatst door Wessel
  Ik werk in de it en ondersteun mensen met computer problemen, ik vind sociaal contact leuk en als ik iemand hierbij kan helpen bijvoorbeeld uitstapjes/ouderen helpen met Electronica of wat dan ook zou... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.