Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Roosendaal

Sorteer op:
 • Profielfoto van Franca

  Aanbod van Franca

  Geplaatst door Franca
  Belangrijk om sociale activiteiten te ondernemen. Lees meer
 • Profielfoto van Kimberley

  Aanbod van Kimberley

  Geplaatst door Kimberley
  Nu ik tijdelijk zonder werk zit, ben ik op zoek naar een zinvolle en leuke daginvulling. Ik vind het leuk om mensen te helpen en activiteiten te ondernemen. Ik heb wat moeite met contact maken, ma... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 753 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Henry

  Aanbod van Henry

  Geplaatst door Henry
  Goedendag, ik zou graag mijn tijd willen besteden aan iets te doen voor het maatschappij en vooral mensen kunnen helpen die het nodig hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Youri

  Aanbod van Youri

  Geplaatst door Youri
  Mijn naam is Youri en ik ben 20 jaar. Mijn werk bestaat uit het verkopen van buitenkeukens en luxe barbecues. Ik hou van sociaal bezig zijn met mensen en wil graag mijn steentje bijdragen. Lees meer
 • Profielfoto van Kiki

  Aanbod van Kiki

  Geplaatst door Kiki
  Vanuit mijn eigen professionaliteit, levenservaring en passie voor het werken met jeugd/kinderen, zou ik graag Iers betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Isabelle

  Aanbod van Isabelle

  Geplaatst door Isabelle
  Hallo, ik ben Isabelle en ik woon in Roosendaal. Ik studeer momenteel de opleiding verpleegkunde op het Avans in Breda, voor mijn opleiding moeten we vrijwilligerswerk doen. Ik had interesse in deze a... Lees meer
 • Profielfoto van Dominique

  Aanbod van Dominique

  Geplaatst door Dominique
  Hallo, mijn naam is Dominique en ik zou graag een deel van mijn vrije tijd willen inzetten als vrijwilliger. Ik vind het leuk om naar theater of musea te gaan, of gewoon ergens gezellig op een terra... Lees meer
 • Profielfoto van Manon

  Aanbod van Manon

  Geplaatst door Manon
  Ik ben Manon, 32 jaar en woon in Roosendaal. Ik heb 13 jaar als verzorgende IG gewerkt. Ik ben nu opzoek naar een andere baan, maar omdat het thuis zitten me tegen gaat staan wil ik via deze weg iets ... Lees meer
 • Profielfoto van Cees

  Aanbod van Cees

  Geplaatst door Cees
  2 Dagdelen beschikbaar. Het lijkt me leuk iets voor een ander te doen en contacten te leggen met voor mij nieuwe mensen, ofwel uitbreiding van mijn sociale netwerk Lees meer
 • Profielfoto van Louisette

  Huisdierenvervoer

  Geplaatst door Louisette
  Mensen die geen eigen vervoer hebben of slecht ter been zijn en daardoor niet met hun huisdier tot bij de dierenarts kunnen komen kunnen beroep op mij doen. Ik maak gebruik van mijn eigen autootje en... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.