S&L Zorg

Adres
Onyxdijk 161a
Vestigingsplaats
Roosendaal
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
http://www.vrijwilligersmakenmijndag.nl
Omschrijving
Dagelijks zijn er bij S&L Zorg vrijwilligers betrokken bij het leven van onze cliënten. Dat vinden wij heel fijn, want zij kunnen vaak net dat extra bieden. Vrijwilligers maken de dag van onze cliënten nog net wat fijner.

De mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk bij ons zijn er in verschillende vormen. Je kunt denken aan vrijwilligerswerk binnen een woon- of dagbestedingslocatie, ’s avonds of overdag. Samen een stuk fietsen, de tijd nemen voor persoonlijke aandacht of een goed gesprek, samen een keertje zwemmen. Ogenschijnlijk gewone dingen, maar voor onze cliënten bijzondere activiteiten die het leven mooier maken.

Wij proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen, mogelijkheden en interesses van jou als vrijwilliger. Onze afspraken samen leggen we netjes vast in een vrijwilligersovereenkomst. Gemaakte reiskosten worden vergoed en S&L Zorg heeft een verzekering afgesloten voor persoonlijke aansprakelijkheid en ongevallen. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van de coördinator Vrijwilligerswerk. En natuurlijk een hele leuke en dankbare werkomgeving!

Er is een grote kans dat wij vrijwilligerswerk hebben voor jouw wensen. Zo zoeken we altijd vrijwilligers voor verschillende woon- en dagbestedingsgroepen. Hierbij kun je een dagdeel per week, ’s ochtends van 9.30 uur tot 12.00 uur of ’s middags van 13.00 uur tot 15.00 uur of in de avonduren/weekend ondersteunen bij één of meerdere activiteiten met cliënten. Voor zowel Lambertijnenhof in Bergen op Zoom als voor Sterrebos in Roosendaal hebben we vrijwilligerswerk voor jou, maar ook op onze andere zorglocaties in de regio. En we organiseren leuke activiteiten die alleen mogelijk zijn met de hulp van jou als vrijwilliger.

Denk bijvoorbeeld aan:
- Wandelen met cliënten
- Fietsen met cliënten
- Ondersteunen en zwemmen met de cliënten
- Ondersteunen bij activiteiten zoals biljarten,
winkelen, kopje koffie drinken etc.
- Maken van uitstapjes naar bijv. de dierentuin, het
zwembad en familiebezoek.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij S&L Zorg? Kijk dan eens op www.vrijwilligersmakenmijndag.nl
Afbeelding over Samen op Stap!!!
Kortendijk

Samen op Stap!!!

S&L Zorg

Enkele bewoners met een verstandelijke beperking die wonen op Sterrebos te Roosendaal zijn op zoek naar een vrijwilliger die 1 op 1...

Afbeelding over Gezellig samen koken!
Kortendijk

Gezellig samen koken!

S&L Zorg

Voor een van onze woningen op Sterrebos zijn we op zoek naar een kookfanaat die sterk in zijn of haar schoenen staat. Een aantal zat...

Organisatie logo S&L Zorg