Direct naar de inhoud van deze pagina

Vincent - Vrager

Lid sinds: 16 oktober 2018

Plaats:
Roosendaal
Even voorstellen:
Hallo beste vrijwilligers, Mijn naam is Vincent, ben 57 en woonachtig in Roosendaal. Vanwege mijn gezondheid zoek ik hulp voor mezelf in de breedst mogelijke zin . Zie categorieën. Helaas mag ik er maar 3 aanvinken, maar vraag me gerust waar ik nog meer hulp bij kan gebruiken, hoor. Zo komen 'maaltijden, gezelschap en vervoer' zeker ook in aanmerking.
Dan de réden waarom ik hulp zoek: Ik heb taaislijmziekte en ben wachtende op een dubbele longtransplantatie. Sinds eind aug 2018 sta ik op de wachtlijst en naar verwachting gaat het ongeveer een jaar duren alvorens ik aan de beurt ben . Ik doe nog zoveel mogelijk zelf maar 'het zelf doen' lukt steeds minder goed. Verder word mijn sociale kring word steeds kleiner, mede ook omdat ik zelf momenteel niet zoveel initiatief kan nemen. Dagelijks heb ik een vaste medische planning die rond 1330 'klaar' is. Ná die tijd zou ik in de middag graag hulp ontvangen op divers vlak. Rond 1800u ga ik al weer naar bed. Ik begrijp heel goed dat niet mijn gehele hulpvraag ingewilligd kan worden , maar ik ben al blij met elke tegemoetkoming. Alle kleine beetjes helpen. Alvast bedankt voor het lezen . Mvg Vincent.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Roosendaalvoorelkaar
  • Vincent is eerder via deze website geholpen

  • Profielfoto van Vincent

    Alle kleine beetjes helpen.

    Geplaatst door Vincent
    Hallo beste vrijwilligers, Mijn naam is Vincent, 57, en ik ben woonachtig in Roosendaal. Vanwege mijn gezondheid zoek ik hulp voor mezelf in de breedst mogelijke zin . Gelukkig word mijn hulpvraag... Lees meer
Vincent
75% profielsterkte